Mijn achtergrond:

In september 2015 heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang, niveau 4 afgerond. Na deze opleiding ben ik vrij snel aan de slag gegaan als gastouder, wat ik altijd al wilde doen.

 

Mijn ambitie:

Ik ben tot nu toe 3 dagen in de week gastouder bij de vraagouder in huis. Dit is op de dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik zou het super leuk vinden om voor de donderdag een gezin erbij te hebben. Mijn voorkeur ligt bij het werken van hele dagen. In de toekomst lijkt het mij heel erg leuk om gastouder te zijn in mijn eigen huis!

 

Mijn visie op:

Voeding:

Ik vind het belangrijk dat de kinderen voldoende en gezonde voeding binnen krijgen. Af en toe wat lekkers hoort er natuurlijk wel bij. Ik vind ook dat dit moet kunnen.

 

Beweging:

Als het lekker weer is, vind ik het heerlijk om erop uit te gaan met de kinderen. Maar ook in de winter en herfst ga ik graag samen met de kinderen een frisse neus halen buiten. Ook binnenshuis vind ik het leuk om bewegingsactiviteiten met de kinderen te ondernemen.

 

Taalontwikkeling:

Ik vind het belangrijk om de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren en kinderen hierin te begeleiden. Je kunt dit doen op heel veel verschillende manieren, bijvoorbeeld door middel van taalspelletjes. Maar ook boekjes lezen vind ik leuk om te doen en kan erg leerzaam zijn.

 

Leuk om te weten:

Ik heb tijdens mijn opleiding veel ervaring op kunnen doen met kinderen tussen de 0-12 jaar, bij onder andere kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Daarnaast heb ik ook oppas ervaring en nu natuurlijk ervaring als gastouder. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met vrienden en familie. Ik ben een rustig persoon en doe mijn werk met veel aandacht en liefde voor de kinderen.

Naam: Claudia

 

 

 Neem dan contact op met Breg!

 

Wil je graag een kennismaking
met deze gastouder?

Gastouderbureau Sint-michielsgestel

Breg For happy kids

Papaverstraat 52, 5271 RC  Sint-Michielsgestel

M: info@bregforhappykids.nl   |   T: 06 24 250 303

Aangesloten bij: