Mijn achtergrond:

Ik ben nu al weer een aantal jaar werkzaam als gastouder. En dat doe ik met veel plezier. Voordat ik gastouder werd, heb ik bij een kinderdagverblijf gewerkt. Ik heb de opleiding pedagogisch werk niveau 3 gedaan én een sport opleiding.

 

 

Mijn ambitie:

Mijn ambitie is om kinderen een veilige, gezellige en leerzame omgeving te bieden. Wanneer kinderen zich goed voelen, zie je dit aan kinderen, ze 'stralen'. Ik vind het geweldig om daar deel van uit te maken.

 

Mijn visie op:

Voeding:

Ik pleit voor gezonde voeding, waarbij wat mij betreft zeker ook af en toe een koekje of een snoepje hoort. Ik kook graag samen met de kindjes. Daardoor vinden ze eten interessanter. 'Iets eten wat je zelf gemaakt hebt, is toch ook veel leuker'.

 

Beweging:

Bewegen vind ik erg belangrijk, 'een spatje regen of wat vries kou', daar laten we ons niet door tegenhouden. Minimaal een half uurtje per dag bewegen, daar streef ik naar. Dat kan al zijn naar school fietsen, wandelen, het bos in of lekker naar de speeltuin.

 

Taalontwikkeling:

Elk kind hoort zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen. Door taal spelletjes met de kinderen te doen en duidelijk met ze te communiceren, probeer ik de (taal)ontwikkeling van de kinderen te stimuleren.

 

Leuk om te weten:

Ik heb een rijbewijs en een eigen auto tot mijn beschikking en kan dus kan gaan en staan waar ik wil. Verder heb ik de cursus  'kinderen vervoeren' gedaan en heb ik mijn kinder-EHBO diploma.

Naam: Inke

 

 

 Neem dan contact op met Breg!

 

Wil je graag een kennismaking
met deze gastouder?

Gastouderbureau Sint-michielsgestel

Breg For happy kids

Papaverstraat 52, 5271 RC  Sint-Michielsgestel

M: info@bregforhappykids.nl   |   T: 06 24 250 303

Aangesloten bij: