e

Mijn achtergrond:

Ik heb zelf 3 kinderen, van 23, 24 en 25 jaar. Tot mijn 46ste heb ik in de horeca gewerkt, daarna ben ik begonnen als gastouder, inmiddels al weer ruim 10 jaar geleden.

 

 

Mijn ambitie:

Dat mijn oppas/gast kinderen later lieve, zelfbewuste en gelukkige mensen mogen zijn, die terug kijken op een heel gelukkige jeugd.

 

 

Mijn visie op:

Voeding:

Samen eten vind ik erg belangrijk. Wanneer de kinderen zien dat er gezond gegeten wordt, is dat voor kinderen meer 'normaal', goed voorbeeld doet volgen. Ik bespreek met de ouders wat hun ideeën zijn rondom voeding en vind het belangrijk om ze hierin te volgen.

 

Beweging:

Voor kinderen is bewegen een must én heel belangrijk. Alleen tijdens het eten vraag ik of ze even stil willen zitten. Verder vind ik het prima wanneer ze lekker actief en beweeglijk zijn. Het liefst laat ik de kinderen zo veel mogelijk hun fantasie gebruiken en ik vind het ook leuk om zelf mee te doen met tikkertje of met het bouwen van een hut. Ik probeer elke dag met de kinderen buiten te spelen en stimuleer de kinderen om met andere kinderen te spelen/ af te spreken.

 

 

Taalontwikkeling:

Taal is erg belangrijk, ik praat veel tegen en met de kinderen en neem hierbij ook zeker de tijd om naar ze te luisteren, samen boekjes te kijken en om voor te lezen. Ik ga graag met de kinderen naar de bieb. Zelf gebruik ik zo min mogelijk verkleinwoorden, ik denk niet dat dat het goede voorbeeld is. Graag verzin ik zelf verhaaltjes. Ik merk dat de kinderen hier dol op zijn.

 

 

Leuk om te weten:

Voor mij is het heel belangrijk hoe mensen met elkaar omgaan. Ik geef hierin zelf het goede voorbeeld en kan hier heel consequent in zijn. Verder vind ik het heerlijk om te knuffelen en te lachen, want wij, als volwassenen, vinden het heerlijk om een kind te zien lachen. Een kind vind het ook fijn om ons te zien lachen en dat kan ik heel goed!

 

Naam: Wilma

 

 

 

 Neem dan contact op met Breg!

 

Wil je graag een kennismaking
met deze gastouder?

Gastouderbureau Sint-michielsgestel

Breg For happy kids

Papaverstraat 52, 5271 RC  Sint-Michielsgestel

M: info@bregforhappykids.nl   |   T: 06 24 250 303

Aangesloten bij: