Naam: Nicole

 

 

Mijn achtergrond:

Ik werk nu ruim 6 jaar als gastouder bij meerdere gezinnen. Voor die tijd heb ik 4 jaar gewerkt als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang in Sint-Michielsgestel en in Engelen. Wegens reorganisatie ben ik gestopt in de kinderopvang en aan de slag gegaan als gastouder, een goede uitkomst want het werken met kinderen is mijn passie!

 

Mijn ambitie:

Ik zou graag binnen nu en 2 jaar een combi baan willen als gastouder & secretaresse. Voor deze laatste functie ben ik op dit moment een opleiding aan het volgen. Deze verwacht ik over een jaar of anderhalf af te ronden. Zowel de studie, als voor de toekomst een vaste baan, kan ik goed combineren met mijn werk als gastouder. Het werk als gastouder geeft mij voldoening. Ik vind het geweldig om elke dag weer leuke, creatieve en gezellige activiteiten te mogen doen met de kindjes! Juist de combinatie van deze twee functies, lijkt mij erg leuk.

 

Mijn visie op:

Voeding:

Ik vind het vooral belangrijk om gevarieerd te eten en verse producten te gebruiken. Ik vind het leuk om de kinderen te leren waar hun eten vandaan komt. Bijvoorbeeld door het maken van een moestuintje. Zo kan ik de kinderen laten zien hoe ze de plantjes kunnen verzorgen en ze laten ervaren hoe het is om zelf eten te kweken. Ik merk dat de kindjes daar ook geïnteresseerd in zijn.

Vaak laat ik de kinderen mee helpen in de keuken met het bereiden van eten en dat vinden ze geweldig!

 

Beweging:

Zelf ben ik echt een buiten mens. Ik neem de kindjes dan ook graag mee naar buiten: naar verschillende speeltuintjes, het bos of naar de eendjes. Daarnaast fiets en wandel ik graag met de kindjes. Ook zet ik regelmatig muziek op, zodat we samen kunnen dansen en spelletjes kunnen doen, zoals bijvoorbeeld stoelendans.

 

Taalontwikkeling:

Boekjes lezen, verschillende taalspelletjes zoals UNO en memorie zijn erg leerzaam en ook nog eens leuk om samen te doen. Deze spelletjes spelen we dan ook vaak tijdens de opvang.

 

Leuk om te weten:

Dat humor bij mij hoog in het vaandel staat!

 

 

Wil je graag een kennismaking
met deze gastouder?

Neem dan contact op met Breg!

Breg For happy kids

Papaverstraat 52, 5271 RC  Sint-Michielsgestel

M: info@bregforhappykids.nl   |   T: 06 24 250 303

Aangesloten bij: