Naam: Tessa

 

 

Gastouderbureau Sint-michielsgestel

Mijn achtergrond:

Nadat ik mijn diploma SPW 3 Kinderopvang heb behaald, ben ik ongeveer 4 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Wegens bezuinigingen heb ik geen vast contract weten te bemachtigen. Het werken met kinderen vind ik erg leuk en dit wil ik de komende jaren zeker nog blijven doen.

 

Mijn ambitie:

Zoals je al gelezen hebt, ben ik hard op zoek naar een leuk gezin om als gastouder te kunnen gaan werken. In de toekomst, wanneer de kinderopvang weer wat aantrekt, hoop ik ooit een eigen kinderdagverblijfje te kunnen beginnen.

 

Mijn visie op:

Voeding:

Voor mij is het belangrijk dat kinderen gezond eten. Af en toe een koekje of snoepje vind ik niet erg, maar ik let er wel op dat kinderen het grootste gedeelte van de dag gezond eten. Ook goed drinken vind ik belangrijk, vooral natuurlijk met warm weer in de zomer.

 

Beweging:

Buiten met de kinderen wandelen, fietsen, skeeleren, rennen en gek doen. Dit is voor mij belangrijk, elk dag, ook met slecht weer. Al is het maar voor een half uurtje. Voor kinderen is het heerlijk om buiten hun energie kwijt te kunnen. Ook gek doen en dansen op muziek staat bij mij boven aan het 'to do lijstje'. Belangrijk vind ik dat de kinderen het naar hun zin hebben, wanneer ik er ben!

 

Taalontwikkeling:

Ik vind dat kinderen zich op hun eigen tempo moeten kunnen ontwikkelen. Natuurlijk daag ik ze uit om spelletjes te doen, waardoor, spelenderwijs, de taalontwikkeling bevordert wordt. Ik zal ze echter nooit gaat pushen, elk kind heeft zijn eigen levenslijn en de een is wat sneller in zijn ontwikkeling dan de ander. Uiteraard overleg ik hierbij altijd met de ouders wat het beste is voor het kind. Verder doe ik dagelijks leuke en afwisselende spelletjes om ze wat bij te leren. Ik lees samen een boekje en laat ze woordjes/plaatjes opnoemen. En zo doe ik dit ook met de 'dagelijkse' dingen in en rondom het huis. Ik vind het leuk om verschillende soorten spelletjes te verzinnen voor de kinderen.

 

Leuk om te weten:

Ik ben flexibel, heb mijn rijbewijs en een eigen auto. Ik kan dus gaan en staan waar ik wil. Ook sport ik regelmatig, waaronder voetballen.

 

Wil je graag een kennismaking
met deze gastouder?

Neem dan contact op met Breg!

Breg For happy kids

Papaverstraat 52, 5271 RC  Sint-Michielsgestel

M: info@bregforhappykids.nl   |   T: 06 24 250 303

Aangesloten bij: