Mijn achtergrond:

Voordat ik in 2012 de opleiding SPW 3 heb gehaald, heb ik een aantal oppas adressen gehad. Ik heb tijdens mijn opleiding stage gelopen bij een kleinschalig KDV, waar ik het goed naar mijn zin had. Maar vanaf 2012 werk ik als zelfstandig ondernemer / Gastouder op locatie bij diverse gezinnen met kinderen in verschillende leeftijdscategorie├źn.

 

Mijn ambitie:

Gastouder en zelfstandigheid bevalt mij erg goed. De afwisseling met de gezinnen is erg leuk. Ik wil die betrouwbare, loyale gastouder zijn, ook voor jullie!

 

Mijn visie op:

Voeding:

Ik let op de voeding van kinderen en natuurlijk hoort daar ook wat lekkers bij.

 

Beweging:

Voor kinderen is het belangrijk om naar buiten te gaan. Ze kunnen daar hun energie lekker in kwijt. Ik vind het zelf ook heerlijk om buiten te zijn en lekker te wandelen en te spelen met de kinderen.

Geen probleem om de kinderen naar een sportclub of iets dergelijks te brengen; ik heb een rijbewijs en eigen auto incl. kinderzitjes.

 

Taalontwikkeling:

Ik vind het essentieel dat kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Door spelletjes te doen en boekjes te lezen ben ik daar spelenderwijs mee bezig.

 

Leuk om te weten:

Ik heb een kinder-EHBO diploma. Ik doe niet moeilijk over 'urgente problemen' zoals bijvoorbeeld eerder beginnen en/of later eindigen.

Op verzoek kan ik referenties delen.

 

Naam: Rachel

 

 

Wil je graag een kennismaking
met deze gastouder?

Neem dan contact op met Breg!
Gastouderbureau Sint-michielsgestel

Breg For happy kids

Papaverstraat 52, 5271 RC  Sint-Michielsgestel

M: info@bregforhappykids.nl   |   T: 06 24 250 303

Aangesloten bij: